HTML

Kalóz TV

Friss topikok

  • csopa: @fantomkutya: különleges körülmények között hasznos igazán az oktatófilm. (2010.05.13. 14:56) Dugóhúzó minek?
  • fantomkutya: hupsz, nem ezt akartam beszúrni, hanem ezt e: www.indavideo.hu/video/Szereld_magad_Szeged/ (2010.03.25. 16:00) A felnőttek Mikulása

Linkblog

Zenei TOP10 itthon

2011.02.26. 12:48 MSE72

Hamarosan itt a nyár és vele együtt a sör szezonja.TOP listánk első helyén FLUOR zenekear "Van sok sör" c. videoklipje szerepel. Fiatalos, lendületes dal a folyékony kenyér bűvöletéről.......

 

 

Második helyre került a mulatós magyar zene egyik alapító front együttese a Dupla Kávé. "A füredi Anna bálon" c. nótájuk felidézi a báli élményeket, kapcsolatokat. Hihetetlen, hogy a mulatós zene még mindig mennyire kedvelt hazánkban.

 

 

Kis hazánk örökifjú rock sztárja Fenyő Miklós birtokolja a dobogó harmadik fokát. "Csavard fel a szőnyeg" c. dala a '80-s évektől máig töretlen sikerrel csendül fel mindenhol. Nincsen házibuli ahol legalább egyszer ne ropnának rá fiatalok és öregek együttesen. Ropjuk hát most mi is...

 

 

Dobogoról éppen lecsúszva egy rap zenkar a Suhancos szerepel. "Békét" c. daluk egy önismeret arról, hogy Feri a zenekar rapere és a tagok miként látják a világot és fogadják el. Kissé mélabús már-már depressziós, de erre is szükség van.

 

 

Listánk 5. helyezete a Demjén Rózsi, aki szintén nem ma kezdt az ipart. A "Fekszem az ágyon" c. dala sokak kedvence. Szövegét mindenki kívülről fújja nagyik, anyák, unokák. Korosztályokat átívelő muzsika, mely soha nem fog kimenni a divatból mint a farmernadrág.

 

 

 

6. helyen egy kooprodukció szerepel. Tévés személyiségek közreműködésével megszületett a FIFA 2010-s magyar hímnusza. Bár a labdarugó világbajnokságnak már régen vége a dal ennek ellenére még mindig szép helyezést ért el.

 

 

Egy filmzene szerepel listánk 7. helyén. Keresztes Ildikó érces hangja festi alá a Lora c. filmet. A "Legyen most más" egy drámához írt zene, mely mind hangzásában mind szövegében visszidézi a filmet.

 

 

Bijou-nak már csak a 8. hely jutott. "Tánc" c. dala mélabús visszaemlékezés egy elmúl kapcsolatra.

 

 

Egy kis humor került listánk 9. helyére. Az Animal Canibals és a Sub Bass Monster közös dala a "Régi cucc".

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloztv.blog.hu/api/trackback/id/tr752692270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása