HTML

Kalóz TV

Friss topikok

  • csopa: @fantomkutya: különleges körülmények között hasznos igazán az oktatófilm. (2010.05.13. 14:56) Dugóhúzó minek?
  • fantomkutya: hupsz, nem ezt akartam beszúrni, hanem ezt e: www.indavideo.hu/video/Szereld_magad_Szeged/ (2010.03.25. 16:00) A felnőttek Mikulása

Linkblog

Foci balesetek

2011.02.26. 12:15 Jani13

 

2010. április 18-án két osztrák csapat küzdött egymás ellen. A LASK Linz Vs RedBull Salzburg mérközésen. Az első félidő végén a vendégkapust (Edward Gustafsson) találta el a hazaiak támadója (Lukas Kragl) a labda helyett. Sárga lapot kapott érte, a vendégek kapusának eltört a síp- és szárkapocscsontja.

 

 

2008. február 23-án a Premier League egyik meccsén (Birmingham - Arsenal) Taylor csúszott be Eduardo-nak. Utóbbinak eltört a lába. 

 

 

 

A francia DJIBRIL CISSÉ (Liverpool) első lábtörése a Blackburn elleni mérkőzésen. Lucas Neill annyira szerencsétlenül lépett be, hogy a francia játékos nyílt lábtörést szenvedett. Pár évvel később hasonló körülmények mellett még egyszer eltört a lába.

 

 

 

Marcin Wasilewski az Anderlecht játékosa szenvedett súlyos lábtörést a Standard Liége elleni mérkőzésen. A 26. percben egyszerre mozdultak rá a labdára Alex Witsel és M. W. Az eredmény nyílt lábtörés. 

 

 

 

Az 1998/99-es szezon elgyik legnagyobb rangadóján, a Kispest Fradi mérkőzésen törte el Csertői Aurél lábát a Kispestből a Fradiba átigazolt Mátyus János.

 

Még több foci balesetért (képek és videok) klikk az alábbi linkre:

extrem.puruttya.hu/bypost/2010/01/04/Kedvenc_labtoreseim

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloztv.blog.hu/api/trackback/id/tr762692194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása